"Instructiuni Sterilizator AVENT 3 in 1" este unul dintre termenii de cautare folositi destul de des de cei care ajung pe site-ul nostru. Astfel ne-am gandit ca ar fi de folos sa scriem un articol pe aceasta tema. Si cum si noua ne plac tutorialele video v-am pregatit un filmulet in care este prezentat pas cu pas modul de folosire si incarcare al unui sterilizator AVENT 3 in 1.

Design modular pentru Sterilizatorul AVENT 3 in 1

Sterilizatorul AVENT 3 in 1 este conceput modular astfel incat sa va ocupe cat mai putin spatiu in bucatarie. Daca doriti sa sterilizati doar suzete si obiecte mici puteti folosi doar cosul cel mic. Pe masura ce bebelusul creste si doriti sa sterilizati biberoane si alte accesorii mai mari, puteti adauga si cosul cel mare. 

Sterilizator AVENT

Intr-un sterilizator AVENT 3 in 1 incap si farfurii?

Raspunsul este DA. Acest sterilizator a fost conceput astfel incat sa puteti sa sterilizati si farfuriile, bolurile si tacamurile AVENT dovedindu-se astfel foarte versatil. Este mai rapid, mai usor de manevrat si de curatat decat predecesorul sau, vechiul sterilizator AVENT cu aburi. In doar sase minute aveti continutul steril pentru 24 de ore, atata timp cat nu deschideti capacul.

Concluzii

Cei de la Philips au facut treaba buna cu noul sterilizator AVENT 3 in 1. Nu numai design-ul modular si latimea mai mica reprezinta un atu fata de vechiul model ci si aspectul modern care vine sa inlocuiasca un sterilizator ce-si are bazele in anii '80 ai secolului trecut. Il aveti deja in propria bucatarie? Va felicitam, ati facut o alegere buna! Nu l-ati achizitionat inca? E momentul sa cumparati noul Sterilizator AVENT 3 in 1 de la RioBebe.ro!