"Am un biberon AVENT si curge pe langa tetina." O problema destul de frecventa pe care si noi am intalnit-o acum cativa ani, cand inca foloseam biberoane. Vestea buna este ca aceasta problema este remediabila. Biberonul AVENT nu este defect, doar ca trebuiesc respectati niste pasi la asamblarea lui.

Un biberon AVENT asamblat cu tetina uscata va curge!

Dupa cum ati vazut si in filmulet, este important ca tetina sa fie putin umezita ca sa etanseze mai bine. Desi acest aspect nu este acoperit in mini-tutorialul video vi-l spunem noi: daca ati ajuns in stadiul in care nu mai sterilizati biberonul AVENT inainte de fiecare masa sau daca tetina nu mai este umeda in momentul asamblarii trebuie s-o umeziti dumneavoastra. Puteti sa treceti baza tetinei pe sub jet de apa de la robinet apoi asamblati biberonul. 

Biberon AVENT

Cum strangem un biberon AVENT?

Raspunsul este: cu cat il strangem mai tare, cu atat va curge mai rau. O metoda cu care nu veti da gres este sa invartiti tinand doar de capacul transparent pana in momentul in care acesta se invarte in gol peste inelul alb. Astfel va asigurati ca nu l-ati strans prea tare.

Concluzii

Daca aveti deja un biberon AVENT sau va pregatiti sa cumparati unul este important de retinut faptul ca pentru a va asigura ca nu curge trebuie sa infiletati inelul cu tetina umezita in prealabil (de sterilizator sau manual sub jet de apa) si sa strangeti filetul pana incepe sa opuna rezistenta fara a-l strange prea tare.